dailyescape.net

GERMANIA | S-a deschis Rulantica, un nou parc acvatic, cu tematică scandinavă

Posted: December 18, 2019

SHARE

Noua atracție se află în imediata apropiere a Munților Pădurea Neagră și face parte din Europa Park, cel mai mare parc de distracții din Germania. Rulantica are dimensiunea a cinci terenuri de fotbal și este deschis pe tot parcursul anului. O combinație de stil scandinav, peisaje nordice și scene mistice creează o atmosferă unică și impresionantă. Sunt 9 zone tematice ce oferă 25 de atracții, inclusiv 17 tobogane pentru toate vârstele, o insulă mitică, râuri, cascade și peșteri numai bune de explorat. Iubitorii de adrenalină sigur vor aprecia Vildfål, una dintre experiențele extreme ale noului parc.

Rulantica, Germania | Sursă foto: facebook.com/RulanticaEN

Rulantica, Germania | Sursă foto: facebook.com/RulanticaEN

Rulantica, Germania | Sursă foto: facebook.com/RulanticaEN

Rulantica, Germania | Sursă foto: facebook.com/RulanticaEN

Rulantica, Germania | Sursă foto: facebook.com/RulanticaEN

Temperatura constantă în interiorul complexului este de 32 ° C. Sistemele ecologice folosite fac din Rulantica un exemplu de sustenabilitate. Au fost instalate 3.000 de module solare deasupra parcării acoperite. De asemenea, există un sistem de filtrare care permite reciclarea a 80% din apele uzate din bazine. În timpul construcție au fost protejate habitatele animalelor și plantelor din jurul parcului, a fost creat un coridor pentru lilieci și un pavilion pentru albine, iar mierea rezultată este disponibilă în hotelul complexului.

Rulantica, The Krønasår Hotel | Credit: Stuart Forster

Turiștii interesați de experiența Rulantica au la dispoziție hotelul Krønasår, cu acces direct în complexul acvatic. În conformitate cu tematica nordică, hotelul este o colecție de clădiri din lemn viu colorate, așezate pe un fiord. În interior este conceput ca un muzeu de istorie naturală. Totul este destinat să evoce povestea Rulantica, o narațiune fictivă despre o insulă pierdută, devenită subiect de roman pentru copii. Biletele de intrare în parcul acvatic pot fi rezervate online, prețul fiind de 38,50 euro pe zi, pentru vizitatorii cu vârsta peste 12 ani. Tariful de zi pentru persoanele cu dizabilități și pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 11 ani costă 35,50 euro. Copiii sub patru ani au acces gratuit.
Rulantica se află în orașul Rust, în apropierea graniței dintre Germania și Franța, la o distanță de o oră de Aeroportul Basel și la aproximativ 2 ore de aeroportul din Stuttgart. Este al doilea parc acvatic de interior din Germania. La 60 de km de Berlin se află Tropical Islands, un complex acvatic uriaș cu tematică exotică.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial