dailyescape.net

Thailanda lansează 10 noi trasee culinare

Posted: November 24, 2018

SHARE

Bucătăria ca brand de țară. În Thailanda, turismul gastronomic atrage tot mai mulți adepți, așa că, autoritățile au lansat 10 noi tururi culinare.  Hello Taste Thailand este un ghid care deschide un nou capitol în explorarea diversității culinare din această parte a lumii. Autoritatea Turistică din Thailanda a colaborat cu mai multe companii locale pentru ca noile rute gastronomice propuse să fie niște experiențe unice și pentru cei mai pretențioși gurmanzi. Traseele culinare cuprind vizite la diverși producători locali, sesiuni speciale de degustări și posibilitatea de a trage cu ochiul la modul în care mâncărurile sau băuturile tradiționale sunt preparate. Câteva informații, pe scurt, despre cele 10 rute delicioase propuse de thailandezi:
BANGKOK’S THAI WISDOM – O excursie care merge pe urmele tradițiilor vechiului Siam, conducând turiștii în culise, ca să descopere vechile secrete din bucătăriile thailandeze și cum gătesc localnicii în funcție de sezon.
BANGKOK’S ‘PATH OF FLOWERS’- Un tur de o zi în jurul capitalei thailandeze în care vizitatorii vor afla și vor testa modul în care florile sunt folosite în rețetele tradiționale, pentru a aroma diverse feluri de mâncare, deserturi sau băuturi.
EXOTIC BANGKOK – În acest tur, tradiția lasă loc originalității. Este modul în care puteți experimenta creativitatea gastronomică locală cu multe gusturi noi și interesante care vi se dezvăluie pe tot parcursul traseului.
LAND OF THE LIVING – AYUTTHAYA – Ruta aceasta îmbie turiștii să învețe despre tradițiile păstrate în Ayutthaya zilelor noastre, descoperind ingrediente locale, gătind și mâncând cot la cot cu localnicii.
THE TROPICAL WONDERS OF CHANTHABURI – Multe dintre preparate de aici sunt deosebite și nu se găsesc nicăieri în altă zonă a țării
TASTE THE MORE NATURAL SIDE OF CHIANG MAI – O excursie de o zi cu degustare care îți oferă șansa să evadezi din agitația orașului și să experimentezi tradițiile culinare autentice din Chiang Mai.
CHIANG MAI ARTISANS’ ART ON THE TABLE – Un prilej de întâlnire cu bucătari și specialiști în produse artizanale care crează specialități savuroase folosind ingrediente locale proaspete dar utilizând rețete și tehnici de gătit păstrate de zeci de ani.
PHUKET’S PERFECT COMBINATION –  Acest tur culinar de două zile în Phuket oferă turiștilor ocazia să pregătească, să gătească și să învețe totul despre feluri noi de mâncare și băutură thailandeze
PHUKET’S CASTAWAY PARADISE IN THAILAND’S ANDAMAN – În acest tur spectaculos, vizitatorii vor intra în pielea unor naufragiați, vor fi îndrumați să caute ingrediente sălbatice și vor învăța din înțelepciunea comunității “Chao Le”, o populație de pescari nomazi cu tradiții deosebite
THE WISDOM OF SURAT THANI’S TAPI RIVER – O croazieră de două zile pe râul Tapi în care turiștii descoperă stilul de viață autentic din Surat Thani și învață din înțelepciunea și cultura localnicilor
Ghidul integral este disponibil în limba engleză și poate fi consultat online aici:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial